AGU fietskleding: kwaliteit en snelheid

Heb je het over fietskleding, dan heb je het over AGU. Al sinds 1966 stelt AGU elke collectie fietskleding samen met een speciaal oog voor techniek, comfort en uitstraling. AGU was tussen 1996 en 2012 leverancier van de fietskleding van de Rabobank Wielerploegen. Deze professionals stellen de hoogste eisen aan hun materiaal. Die hoge standaard is doorgevoerd in al onze collecties. Niet alleen bekende namen, maar ook onbekende fietsers hebben individuele successen behaald in AGU fietskleding.

Fietskleding voor teams

Bij AGU weten we als geen ander dat het zoveel leuker is om in groepsverband te fietsen. Samen met je clubgenoten, vrienden of collega’s in een uniek tenue. Daar krijg je het echte teamgevoel van! AGU helpt je graag dit betaalbaar te verzorgen. Met de collectie fietskleding speciaal voor teams heb je binnen enkele stappen kleding met een hele eigen uitstraling. En dat houdt niet op bij een fietsshirt en fietsbroek. AGU heeft ook fietsshirts met lange mouw, winterjacks, windbreakers, fietshandschoenen, fietssokken, armstukken, beenstukken, helmen, koerspetten, onderkleding, regenjacks en bidons. Het blijft niet bij fietskleding, ook snelpakken, hardloopkleding en triatlonpakken behoren tot de mogelijkheden. Alles is uit te voeren in jouw unieke ontwerp.

Maatwerk fietskleding

Er zijn twee opties voor fietskleding met je eigen ontwerp. Wil je supersnel je kleding hebben? Dan kun je een standaard ontwerp voorzien van jouw logo’s. Binnen enkele dagen heb je jouw eigen fietskleding in huis. Ben je het liefst helemaal ‘in control’ en wil je alle details zelf bepalen? Dat kan ook! Onze specialisten op het gebied van fietskleding voor teams staan voor je klaar om je te begeleiden bij keuze voor de juiste producten die passen bij je doelen.

Let’s ride together

Dan is het moment daar: de door jouw bestelde fietskleding komt binnen! Dat unieke teamgevoel heb je meteen te pakken als je samen met je teamleden in hetzelfde tenue de wegen onveilig maakt. AGU weet wat jij nodig hebt.

Een uniek tenue voor het hele team?