AGU wielerkleding – ergonomische kleding voor wielrenners

Of je nu op je racefiets ’s ochtends vroeg het land door toert of in je vrije tijd de mooiste plekjes per fiets ontdekt, AGU weet wat jij nodig hebt. Wielerkleding die perfect aansluit bij het doel dat jij voor ogen hebt. Je fietsmaten eruit rijden, een pr rijden op dat ene stuk op de route of kop over kop tegen de wind in knallen. Met de wielerkleding van AGU ga je goed voorbereid op weg.

Niet voor niets is AGU al sinds 1966 hét merk voor wielerkleding. Techniek, comfort en uitstraling staan centraal in onze collecties. Niet alleen in onze collectie wielerkleding, maar ook in onze team wear collectie.

Wielerkleding voor teams

Fietsen in teamverband haalt het beste bij je naar boven. Zeker als je samen met je clubgenoten, vrienden of collega’s in een uniek tenue fietst. AGU helpt je graag dit betaalbaar te verzorgen. Met de collectie wielerkleding speciaal voor teams heb je binnen enkele stappen de gewenst outfit met een hele eigen uitstraling.

De profrenners van de Rabobank Wielerploegen gingen je al voor. Zij fietsten van 1996 tot 2012 in AGU wielerkleding. Deze professionals stelden de hoogste eisen aan hun materiaal. Pasvorm, hoogstaand materiaal, technische features, alles moet in orde zijn. Die hoge standaard is ook doorgevoerd in onze collecties wielerkleding voor teams.

Wielerkleding naar jouw ontwerp

Er zijn twee opties voor wielerkleding met je eigen ontwerp. Wil je je teamkleding supersnel hebben? Dan kun je een standaard ontwerp voorzien van jouw logo’s. Binnen enkele dagen heb je jouw eigen wielerkleding in huis. Ben je het liefst helemaal ‘in control’ en wil je alle details zelf bepalen? Dat kan ook!

Onze specialisten op het gebied van maatwerk wielerkleding begeleiden je door het hele proces. De keuze voor de juiste wielerkleding, het ontwerp, de features en de offerte, alles is maatwerk.

Let’s ride in style

Of je voor je wielerkleding nu kiest voor een standaard ontwerp of maatwerk, als het ontwerp akkoord is, wordt de wielerkleding geproduceerd en uitgeleverd. Zo ervaar je op zondagochtend, tijdens de toertocht of een fietsevenement dat unieke teamgevoel. Samen met je maten zit tot in de puntjes verzorgd op de fiets.