AGU wieleroutfits – complete outfits in verschillende designs

Wat is er nu mooier dan gesoigneerd op de fiets zitten. De kleuren van je sponsor of je fietsmerk laten terugkomen in je wieleroutfit. Van fietsshirt en handschoenen tot fietsbroek en fietssokken. Het wieleroutfit met het ultieme design dat helemaal voldoet aan de gewenste uitstraling. Het is misschien niet in seconden uit te drukken, maar we vermoeden dat je er sneller van gaat fietsen.

AGU kent dat gevoel als geen ander. Al 50 jaar staat het maken van het ultieme wieleroutfit bij ons centraal. Dat doen we door technische hoogstaande materialen en draagcomfort te combineren met de juiste look. Dit komt terug in alle lijnen en onderdelen van het wieleroutfit. Voor de collecties en voor de team wear.

Wieleroutfits voor teams

Je waant een echte profrenner als jij en je fietsmaten in een zelfde uniek wieleroutfit op de fiets zitten. Jullie vormen een geheel. Bij AGU zetten we onze expertise op het gebied van wieleroutfits voor teams graag in om jou en je team dit ultieme teamgevoel te bezorgen.

De profrenners van de Rabobank Wielerploegen gingen je al voor. Van 1996 tot 2012 verzorgde AGU het complete wieleroutfit voor deze ploeg. De hoge eisen die deze profs aan hun materiaal stelden, is de standaard voor alle AGU wieleroutfits.

Custom wieleroutfits

Een wieleroutfit naar je eigen ontwerp. Daarvoor hoef je niet het budget van een profploeg te hebben. AGU kan dit voor een scherpe prijs verzorgen. Er zijn twee opties voor wieleroutfits met je eigen ontwerp. Wil je je teamkleding supersnel hebben? Dan kun je een standaard ontwerp, in diverse kleurkeuzes voorzien van jouw logo’s. Binnen enkele dagen heb je jouw eigen wieleroutfit in huis. Ben je het liefst helemaal ‘in control’ en wil je alle details zelf bepalen? Dat kan ook!

Onze specialisten op het gebied van wielerkleding voor teams staan voor je klaar. Gedurende het hele proces heb je een vast aanspreekpunt. Ons team van ervaren wielrenners begrijpen je wensen. Zij helpen bij een keuze uit ons brede aanbod kleding en accessoires, het ontwerp en de features. Alles is maatwerk.

Let’s ride

Is de kleding goedgekeurd door jou en je team? Dan gaan ze in de fabriek hard aan de slag met jouw wieleroutfit. Vanaf het moment dat je voor het eerst met je team in een wieleroutfit op de fiets stapt, weet je het meteen: fietsen is een geheel nieuwe ervaring. AGU weet wat je nodig hebt.