≪ Terug naar overzicht

Hier is ie dan!

Op 1 oktober 2016 gaat ie live: de volledig vernieuwde AGU teamkleding website! Eenvoudig toegankelijk voor iedereen die fietskleding naar eigen ontwerp wil. Of je nu werkt voor een multinational of een lokale ondernemer bent met een passie voor fietsen. Of een vriendenteam dat graag goed voor de dag komt in mooie teamkleding. Elk type wielerliefhebber kan bij ons zijn creativiteit de vrije loop laten.

AGU’s nieuwe website is uitgerust met een 3D configurator. Daarmee kun je een kledingstuk vanuit alle facetten benaderen. En natuurlijk met graphics, logo’s en kleuren invullen. Makkelijker wordt het niet!
Ontwerp klaar en naar wens? Eén klik op de knop en de offerte is aangevraagd.
Maar professionele ondersteuning door de AGU designers kan ook! Neem dan contact op met onze afdeling Teamwear via de button op deze website. Of telefonisch via 085 4844725.

De nieuwe website gaat spetterend van start. De komende periode volgen ludieke acties. Maar belangrijker; we zullen topkwaliteit kleding leveren! Zoals je van AGU gewend bent. Of zoals je zult gaan ervaren als je AGU nog niet kent.

Nog niet klaar om te ontwerpen? Meld je dan sowieso aan voor de nieuwsbrief. Je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. In materialen, trends of van wat er speelt in de wielerwereld. Je wordt dan vanzelf enthousiast om te gaan shinen. In je nieuwe, zelfontworpen kleding natuurlijk!

 

Recent nieuws