≪ Terug naar overzicht

Wielerkleding bedrukken

Samen fietsen met je clubgenoten, vrienden en collega’s is veel leuker in een uniek tenue voor de hele groep. Daarom kun je je wielerkleding laten bedrukken. AGU heeft wielerkleding die geheel naar eigen wens voorzien kan worden van een ontwerp met logo’s en kleuren. Het is mogelijk om een fietsshirt te bedrukken, maar dat is niet het enige. AGU biedt een totaalpakket aan wielerkleding dat bedrukt kan worden, van fietsbroeken, fietshandschoenen tot fietssokken en arm- en beenstukken.

Kwaliteitswaarborg door beste technieken

AGU staat voor bewezen kwaliteit op het gebied van fietskleding. Dat geldt uiteraard ook voor de bedrukte wielerkleding. Je order wordt met de grootste zorg behandeld met alle aandacht voor materialen, pasvorm en de beste technieken. Zo wordt er voor het bedrukken van kleding gebruik gemaakt van de sublimatie techniek. Het grote voordeel hiervan is dat de inkt een verbinding aan gaat met het textiel waardoor het niet op het textiel ligt, maar erin wordt opgenomen. De optimale kleuruiting is hiermee gewaarborgd. Het resultaat is blijvend en de print kan er niet uitgewassen worden.

Bedrukte wielerkleding: standaard ontwerp of maatwerk

AGU biedt verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van fietskleding. Het is mogelijk om standaard wielerkleding te bedrukken met sponsornamen en logo’s. Je kunt ook kiezen voor fietskleding met een volledig customized ontwerp, waarbij je alles zelf kunt bepalen. Bij beide opties maakt het aantal kleuren en de hoeveelheid logo’s niet uit. Alles is mogelijk.

Ook met het ontwerp helpt AGU je. Je kan zelf aan de slag met het ontwerpen van een wielershirt of andere wielerkleding via de online 3D configurator. De positie van tekst, logo’s of afbeeldingen, kleuren, je kan alles zelf bepalen. Je kunt het ontwerp ook aan ons over laten. Onze professionele designers kunnen je uitstekend adviseren over het ontwerp, het plaatsen van logo’s en het kleurgebruik.

Gesoigneerd

AGU zorgt er graag voor dat jij en je team gesoigneerd voor de dag komen in de wielerkleding voorzien van je eigen ontwerp. Niet alleen beleef je daarmee extra fietscomfort, ook de sponsors zullen content zijn met de professionele uitstraling.

Recent nieuws