Veelgestelde vragen

Je kunt een complete set paskleding bestellen! Van alle items die je zou willen bestellen, ontvang je dan de hele maatserie. Zo kun je zelf passen, maar ook je teamleden laten passen en voorkom je teleurstellingen achteraf.

Zoveel als jij wilt! Een enkele basiskleur met een contrasterend logo kan. Maar wil je 20 kleuren verwerken dan kan dat ook. De ervaring leert dat een rustig kleurbeeld wel een sterkere uitstraling heeft.

Dat is heel goed mogelijk! Het is uiteraard wel belangrijk dat de foto van uitstekende kwaliteit is om een zo mooi mogelijk resultaat te verkrijgen.

Jazeker, AGU biedt ook semi custom teamkleding aan. Je kan kiezen uit een aantal stijlvolle ontwerpen. Deze ontwerpen kun je voorzien van logo’s, tekst, foto’s en sponsoren. Ben je tevreden met het ontwerp, dan heb je binnen een week je teamkleding in huis.

Dat hangt af van waar je je prettig in voelt. Een belangrijke graadmeter is hoe vaak en welke afstand je fietst. AGU biedt drie fietskledinglijnen aan. We adviseren je graag welke fietskledinglijn het beste aansluit bij je wensen. Overigens zijn alle kledinglijnen ook in een damesversie verkrijgbaar.

AGU heeft ook een teamkleding collectie voor dames. Er is een ruime keuze aan kleding met een speciale ladies fit in onze Classic, Performance en Pro lijn. Uiteraard zijn de broeken in deze collectie voorzien van een dameszeem.

Ook hiervoor is een belangrijke afweging: hoe vaak en ver ga ik fietsen? Net als bij de keuze voor een bepaalde pasvorm. Iemand die een aantal keer per week zo’n 100 km of meer fietst, heeft meer comfort nodig dan de recreant. Maar uiteraard kan de recreant ook voor het topmodel zeem kiezen. Mee informatie over zemen vind je onderaan deze pagina.

AGU biedt een uitgebreid assortiment fietskleding voor kinderen vanaf maat 128. Onze teamwear specialisten kunnen je er meer over vertellen.

Natuurlijk, er kan AGU hardloopkleding en AGU triatlonkleding geleverd worden met precies dezelfde uitstraling als de fietskleding. Wil je alleen hardloopkleding of triatlonkleding, dan kan dat uiteraard ook! Onze teamwear specialisten kunnen je er alles over vertellen.

Logo’s dien je in een vector-bestand aan te leveren. Een vector bestand is een grafisch bestand opgezet uit lijnen (vectoren) in plaats vanuit kleine punten (pixels).  Lever een vector-bestand als .eps, .ai of pdf aan.

Een uniek tenue voor het hele team?