Wielershirts ontwerpen

AGU biedt vele mogelijkheden om wielerkleding te bedrukken in je eigen ontwerp. Dat kan een wielershirt zijn, maar ook een compleet wieleroutfit, van fietsshirt tot fietsbroek, fietshandschoenen en fietssokken, behoort tot de mogelijkheden. Waar het om gaat, is de professionele uitstraling. En daar horen niet alleen kwalitatieve materialen bij, maar ook het juiste ontwerp. Wat we daaronder verstaan? Een ontwerp waarbij jouw uitstraling volledig tot zijn recht komt, waar je echt trots op kan zijn en waar je graag mee gezien wordt.

Wielershirt zelf ontwerpen of laten ontwerpen

Heb je eigen ideeën, gedachten of een goed beeld van hoe jouw ultieme wielershirt eruit moet zien? Dan kun je je wielershirt zelf ontwerpen. Uiteraard helpen we je daar een handje bij. Stap voor stap leiden we je door het proces. In het ontwerp zijn er geen beperkingen in het aantal kleuren, logo’s of vormen die je kunt gebruiken. Zelfs foto’s behoren tot de mogelijkheden. We kijken graag met je mee en zullen het niet nalaten om je enkele suggesties aan de hand te doen als blijkt dat het ontwerp daar beter van wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over zelf je wielerkleding ontwerpen.

We kunnen ons ook voorstellen dat niet iedereen over ontwerpskills beschikt. Of dat je niet precies weet wat er mogelijk is of hoe jouw idee optimaal tot uiting komt op een wielershirt of wielertenue. Daarom kun je voor het ontwerpen van je wielershirt ook de hulp inroepen van onze professionele designers. Zij fietsen zelf ook en volgen alle trends op de voet. Zo weten zij als geen ander hoe teamelementen of de corporate indentity op de juiste manier tot uiting komt op een fietsshirt of fietstenue.

Het ultieme ontwerp

Wil je graag dat wij het ontwerp voor het wielershirt voor je maken? Dan kom je in vijf eenvoudige stappen tot het ultieme ontwerp. Deel je ideeën voor met ons designteam. Zij ontwikkelen een concept design van het fietsshirt. Dat wordt aan jou en je team voorgelegd. Vertel ons wat jullie ervan vinden en wij passen het ontwerp aan totdat deze perfect is.

Ben je zo blij met het fietsshirt met jouw unieke ontwerp, dat je ook een fietsbroek, fietssokken en andere fietskleding uit ons totaalpakket met jouw eigen ontwerp wilt? Dan wordt jouw ontwerp ook toegepast op andere fietskleding. Als je akkoord bent, bevestig je het ontwerp, zodat jouw kleding geproduceerd kan worden. Zo eenvoudig is het.

Een uniek tenue voor het hele team?