Zelf wielerkleding ontwerpen

Teamkleding is unieke wielerkleding die meteen het teamgevoel oproept. En wat is er nu leuker dan dat je tenue jouw eigen ontwerp draagt. Daarom biedt AGU je de mogelijkheid om zelf wielerkleding te ontwerpen. We helpen je daar graag bij met onze online 3D ontwerptool. Zo kom je tot het ultieme ontwerp voor een fietsshirt voor je team.

Zelf ontwerpen

Heb je al een idee van hoe jouw fietsshirt eruit moet zien? Dan kun je snel en eenvoudig zelf fietskleding ontwerpen via onze online 3D configurator. Je hoeft niets te downloaden of te installeren, je kunt gelijk start met het ontwerpen van je eigen wielershirt. Er is van alles mogelijk met designs, kleuren en het plaatsen van bestaande logo’s in je ontwerp. Ook foto’s behoren tot de mogelijkheden. Je kunt je ontwerp meteen in 3D vanuit elke hoek bekijken. Elke wijziging die je in het ontwerp aanbrengt, is direct te zien. Zo word je stap voor stap begeleidt in het ontwerpproces van jouw wielershirt. Omdat we bij AGU als geen ander weten waaraan een goed ontwerp moet voldoen, kunnen onze designers je uiteraard ook adviseren bij het ontwerpen. En wil je het ontwerp helemaal aan onze experts overlaten? Geen probleem, we assisteren je er graag bij.

Standaard wielerkleding

Het is bij AGU ook mogelijk om standaard wielerkleding designs te gebruiken en dit te voorzien van logo’s van jouw sponsors. AGU heeft een aantal stijlvolle basisontwerpen voor fietsshirts met actieve kleuren. Deze kun je op een aantal plekken voorzien van logo’s. Zo geef je een eigen touch aan het fietsshirt en ben je een goede ambassadeur van je sponsors.

Een stijlvol wielertenue zorgt ervoor dat je met een glimlach op de fiets zit. Daarom doen we er alles aan om dat voor je te regelen. Een echte fietsrit begint met een professionele uitstraling.